Hotel Sleutelkaarten Keycards

CSN Plastic Card uw leverancier voor Hotel Sleutelkaarten Keycards

Door de ruime ervaring opgedaan in de Hotelbranche is CSN Plastic Card uw beste partner voor het leveren van uw Hotel Sleutelkaarten Keycards. Wij leveren de sleutelkaarten voor verschillende slotensystemen oa: Sellox – Vingcard – Hotek – Cisa – Messerschmitt.
CSN Plastic Card levert verschillende mogelijkheden zoals Hico – Loco magneetpassen, contactchip kaarten en RFID passen. Wij sturen u testkaarten toe zodat u voor de volle 100% er zeker van bent dat de passen goed functioneren in uw systeem.  Eenzijdig als zowel  tweezijdige bedrukking is mogelijk.
CSN Plastic Card heeft veel logo’s van verschillende hotelketens in haar bestand en kunnen wij u ook helpen met advies of het complete ontwerp van uw kaarten. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met de juiste instructie op uw kaarten zodat uw gasten geen enkel probleem ondervinden met het gebruik.

Eco-vriendelijke hotelsleutelkaarten

Duurzaamheid is prioriteit nummer 1 onder hotels om de ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van supply chain management en de negatieve impact van de wegwerpartikelen te verminderen. In het licht van duurzaamheidsvoorschriften hebben we revolutionaire sleutelkaarten voor hotels ontwikkeld, vervaardigd met milieuvriendelijke materialen.

Gerecycled PVC

Recycling vermindert de behoefte aan winning (mijnbouw, winning en houtkap), raffinage en verwerking van grondstoffen. Omdat recycling energie bespaart, vermindert het ook de uitstoot van broeikasgassen, wat helpt om de klimaatverandering aan te pakken. Kies een gerecyclede PVC-kaart om het milieu te beschermen en aan de wereld te laten zien dat je om hem geeft.

PPH Bioboard

PPH Bioboard Eco Friendly Key Cards zijn niet alleen de groenste optie als het gaat om duurzaamheid, ze minimaliseren ook het C02-niveau dat wordt gegenereerd in vergelijking met andere PVC-, PET- en PET-G-kaarten.

Houten Sleutelkaarten

Houten sleutelkaarten bieden een unieke esthetiek die zeker indruk zal maken op de gasten van uw hotel. Houten kaarten zijn duurzaam, herbruikbaar en ze worden allemaal geleverd met onze %100 prestatiegarantie.

Generic sleutelkaarten leverbaar binnen 24-48 uur voor verschillende magneetkaart systemen met hun eigen specifieke instructie. Deze passen zijn goedkoop voor de hotels die geen bedrukte sleutelkaarten wensen,  hotels met weinig kamers of voor gebruik als tussen-oplossing wanneer de nieuwe passen nog gedrukt dienen te worden en de voorraad op is.

Cleaning cards voor behoud van uw codeermachine en uw sloten.

Zie pagina Accessoires voor uw staffkaarten of gastenkaarten. In kleine oplages leverbaar.

Waarom CSN Plastic Card

  • Ruim 20 jaar ervaring in de hotel sleutelkaarten keycard branche
  • Keycards voor elk slotensysteem
  • Hico-Loco magneet, contactchip, RFID
  • Full Color wissels scherp geprijsd
  • Generic passen binnen 24-48 uur geleverd
  • Veel hotel logo’s in ons bestand
  • Advies en hulp bij het maken van uw ontwerp
  • Persoonlijke service, geen 9-5 mentaliteit
  • Super snel een offerte op maat
Vraag nu Offerte aan