Plastic Cards

Plastic Cards

Plastic cards zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij, overal kom je ze tegen. In winkels, bij verenigingen, bij bedrijven en evenementen als toegangs mogelijkheid of als identificatie. Ze worden gebruikt als certificaat voor cursisten en bij vele lease maatschappijen. Al dan niet voorzien van gegevens of kleurenfoto.

Wat biedt CSN Plastic Card:

 • van 1-100 passen dmv re-transfer printer.
 • van 250-500.000 passen dmv digitale of offset bedrukking.
 • eenzijdig als tweezijdig full color of in PMS kleuren.
 • full colour wissels, prijsgunstig en uniek.
 • verschillende personalisatie mogelijkheden.
 • hulp bij uw ontwerp en het uitwerken van ideeën.

Waarom uw Plastic Cards bestellen bij CSN Plastic Card Service?

 • Geen opzet en/of instel kosten voor het personaliseren
 • Geen minimale aanvraag voor personalisatie op afroep, passen worden kosteloos bij CSN op voorraad gehouden.
 • Geen weken wachten, maar binnen 24-48 uur gepersonaliseerd en opgestuurd.

Personaliseren

CSN Plastic Card biedt de volgende mogelijkheden  om uw kaarten te personaliseren:

Thermisch Printen

Het resultaat van het thermische print proces is een vlak bedrukte afwerking op de kaart. Teksten, barcodes en kleine grafische elementen kunnen geprint worden op het kaartoppervlak. Hiervoor hebben we een aantal standaardkleuren ter beschikking en voor speciale projecten kunnen we zelfs op maat gemaakte kleuren gebruiken die perfect bij uw kaartontwerp passen.

Embossing

Embossing is een soort graveerproces dat karakters drukt doorheen de achterkant van de kaart, waardoor er op de voorkant een bedrukking in reliëf ontstaat. Alle alfanumerieke karakters kunnen in de kaart worden embossed en kunnen vervolgens gekleurd worden in een aantal tinten, waaronder zwart, zilver en goud.

Re-transfer printen

Dit digitale drukproces maakt het mogelijk om plastic kaarten in kleine oplagen te drukken. De bedrukking is krasvast en beschermt tegen UV-straling door een transparante toplaag. Het is enkel mogelijk in full-color bedrukking.

Magneetstrip- en Chipcodering

De chip of de magnetische strip op de achterkant van de kaart kan gecodeerd worden volgens de ISO-normen, die door een geschikte kaartlezer gelezen kunnen worden. Deze informatie in de kaart coderen tegen een hoge snelheid tijdens het personaliserings proces.

Scratch off

Speciale scratch-off maskers worden gebruikt om delicate informatie op uw kaart te beschermen. Of het nu gaat om activatie codes, PIN- of PUK-codes, wij beschikken over de juiste technologie om deze gegevens tegen misbruik en fraude te beschermen. De maskers kunnen aangebracht worden met TTR- of hotstamp-technologie en kunnen zelfs holografische tekeningen bevatten.

Drukproces

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende druktechnieken zoals: HP Indigo digitale druktechniek – Offset drukken – waterloos Offset – retransfer (kleine aantallen ID cards) – dyesublimation ( personaliseren direct in één drukgang onder de PVC toplaag of achteraf op afroep op de PVC toplaag).

Kwaliteit

Elke kaart wordt voorzien van een PVC gelamineerde toplaag. Deze is te allen tijde te voorzien van personalisatie achteraf. Geen onderling kleurverschil, zowel mat als glanzend toplaag. Zeer fijn raster mogelijk.

Materialen

Toepassingen Plastic Cards:

 • Ledenpassen
 • Klantenkaarten
 • Visitekaartjes
 • I.D. Cards
 • Toegangspassen – Sleutelkaarten
 • BHV certificaatpassen
 • Mobiliteitspassen
 • Cadeau & Loyalty kaarten
Vraag nu offerte aan
Deze kaart is volledig bio afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Als deze kaart wordt weggegooid, zal ze volledig afbreken in een redelijk korte periode. Voor pasjes wordt over het algemeen gebruikgemaakt van pvc of abs. Twee kunststoffen die niet meteen bekend staan als milieuvriendelijk, integendeel. Onze Bio Card is een pas die voldoet aan alle iso-eisen die gesteld worden aan pvc-passen. Aan het kunststof is echter een enzym toegevoegd waarmee het kunststof, mits het in een composterende omgeving terechtkomt, volledig afbreekt in een periode van 9 maanden tot 5 jaar.

Het productieproces past volledig in het kader omtrent ‘duurzaam ondernemen en milieuvriendelijk omgaan met energie’. Het bedrukken van alle pvc cards gebeurt volledig via het waterless-principe, dat bekend staat als milieuvriendelijk.

Deze passen zijn ontwikkeld met als doel een speciale oplossing te bieden die een langere levensduur en verhoogde krasbestendigheid garandeert.
In combinatie met personaliserings processen, zoals bedrukking- en graveertechnologieën, kunnen poly Xtreme
kaarten gebruikt worden voor de productie van zeer duurzame, hoog beveiligde ID-kaarten en rijbewijzen.
Tab content