Cadeau en Loyalty Cards

Cadeau en Loyalty Card

De toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Het is belangrijk voor u om uw klanten tevreden te stellen en te behouden, ook wilt u daarnaast nieuwe klanten werven. Dan is de Cadeau en Loyalty Card kaart een uitkomst zonder al te grote investeringen.

Geef waarde aan uw kaart en uw klanten

U kunt uw passen voorzien van een mooie cadeau uitstraling met daarop een vast waarde bedrag geprint. Deze passen kunt u offline zonder enige verbintenis aan een kassasysteem eenmalig uitgeven.

Online de pas koppelen aan uw software dmv een cadeau kaart systeem

Geef uw klanten een goede reden om vaker bij u terug te komen dmv een cadeau kaart systeem. Een pas die daadwerkelijk waarde heeft voor uw klant. Een Cadeau kaart zorgt automatisch voor meer omzet, uit onderzoek is gebleken dat klanten met een Cadeau kaart gemiddeld 40% meer besteden dan zonder een kaart. Op en af waarderen naar het gewenste bedrag dat u op uw pas vermeld heeft. Door dit programma heeft u inzicht in de gedane transacties en saldi.

Ook kunt u denken aan speciale gelegenheid passen zoals verjaardag, feestdagen, Moederdag etc. Deze kunnen wij leveren met uw eigen bedrukking en voorzien van een mooie kaarthouder van stevig 300gr. Papier.

Voordelen Cadeau en Loyalty Cards

  • Hogere omzet: 60% van de klanten besteedt meer dan de ontvangen waarde
  • Lagere exploitatiekosten: cadeaukaarten zijn goedkoper in het gebruik dan cadeaubonnen
  • Extra bezoek: de kaart is meerdere keren te gebruiken, klanten komen regelmatig terug
  • Extra inkomsten: 6-10% van de cadeaukaarten wordt nooit ingewisseld
  • Minder kosten: cadeaus worden minder vaak geruild want de ontvanger kiest zelf het cadeau

Loyalty Cards

Loyalty cards – Kortings passen – Waarden passen – Spaar passen: Stempels op een kaartje zijn al lange tijd vervangen door een PVC Klantenkaart. U kunt kiezen voor een “domme kaart” met alleen een kortingswaarde vermeld op de pas. Of gegevens koppelen die voor uw database belangrijk zijn, u kunt deze op de pas ( gegevens geprint – barcode) of in de pas ( RFID – Magneetstrip) vermelden. Zo houdt u makkelijk bij welke klanten in welke vestigingen komen en ook de frequentie. Vele mogelijkheden toepasbaar. Barcode en Magneetstrip zijn vaak al te implementeren met uw huidige kassasysteem.

Zoekt u als winkelier de mogelijkheid om uw omzet en winst te verhogen, dan is klantenbinding de juiste manier dmv een Loyaliteit systeem. Door dit systeem kunt u klanten aan uw winkel te binden en hun bestedingsgedrag inzichtelijk maken. Hierdoor kunt u specifieke acties per klant of regio of per artikel ondernemen.

CSN Plastic Card werkt samen met een zeer gerenommeerd bedrijf met heel veel ervaring in de software van Loyaliteitsprogramma’s. Een oplossing op maat is onze visie en helpen wij u graag met het opzetten en het vergroten van uw omzet.

U kunt een standaard PVC credit card formaat gebruiken dmv een chip in de kaart of zoals vele grote winkel ketens gebruik maken van een Key tag voorzien van een barcode. Deze keytags hebben het voordeel dat je met 1 pas 3 klantenkaartjes krijgt die gemakkelijk aan een sleutelhanger gedragen kan worden. Ook is het mogelijk om 1 credit card formaat pas met daaraan vast 1 of 2 extra kleinere passen.

Voor vragen of het bespreken van uw mogelijkheden, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Cadeau Cards

Tweezijdig full color bedrukt met bijv. een geldwaarde erop gedrukt.

Cadeau Cards; Loyalty cards carriers

Om uw speciale Cadeau en Loyalty Card te verpakken, verschillende mogelijkheden gemaakt van 300 gr. papier.

Cadeau Card Carrier

Standaardformaat + 2 Key tags

Standaardformaat inclusief 2 Key tags allen voorzien van één – of tweezijdige bedrukking + barcode of personalisatie.

 3 kleine keycards die het formaat van een standaard card hebben.

De card en key tags kunnen worden voorzien van full color bedrukking, gegevens, barcode en punchhole.

Standaardformaat + 3 Key tags

inclusief 3 Key tags allen voorzien van één – of tweezijdige bedrukking + barcode of personalisatie.